Pentru cei care iubesc să gătească sau sunt bucătari profesioniști, pachetul oferă produse premium pentru preparate gourmet.
Conținut:
De ce să alegi să cumperi Chef Pack?
Hamburger
Declarație nutrițională – per 100 g produs Valoare energetică : 574 kj/137 kcal; grăsimi:2.04 g din care acizi grași saturați 0.8 g; glucide: 12.52 g din care 0.64 g zaharuri, proteine: 17.19 g; sare: 1.50 g
Ingrediente
Carne vită (64%) , seu vită (9%) ,condiment (ceapă, piper, ghimbir), suc de sfeclă, sare, făină de grâu, acid citric (E316), acetat de sodiu (E262). Poate conține urme de soia și mustar
Fabricat 100%
în România
Avastar este o afacere de familie care a luat ființă în 1994 din dorința de a crea o marcă românească pentru industria cărnii.
Avastar efectuează abatorizarea, tranșarea, ambalarea, depozitarea și distribuția cărnii de vită, porc și oaie.
Calitate
certificată
La Avastar, asigurăm calitatea și siguranța alimentelor printr-un sistem integrat de management și trasabilitate eficientă. Respectăm proceduri stricte în fiecare etapă, de la aprovizionare până la consumatorul final.
FAQ
Dacă efectuezi o comandă în această săptămână, va fi livrată săptămâna viitoare. Predăm curierului coletele in fiecare zi de luni.
Livram in orașele principale și reședințele de județ. Nu livram in zone limitrofe sau in sate.
Produsele sunt livrate în colete sigilate, cu dube frigorifice ( -18 ° C), astfel încât să ajungă la tine în condiții de siguranță alimentară.
Lucrăm cu Frigonet, care ne asigură transportul national printr-o flotă frigorifică diversificată. Produsele sunt livrate în colete sigilate, cu dube frigorifice ( -18 ° C), astfel încât să ajungă la tine în condiții de siguranță alimentară.
Da, Avastar este producatorul direct cu capital 100% romanesc.
Avastar produce anual 20.000 de tone de carne într-o suprafață de producție de 5000 mp, cu ajutorul a 240 de angajați
Avastar este o afacere de familie fondată în 1994 de familia Pleșca în Roșcani, Suceava, Bucovina. Afacerea a pornit cu un abator pentru bovine și porcine și o secție de preparate din carne. În 1996, Avastar a devenit un furnizor important în Suceava și Iași, iar în 2000 a deschis primul magazin în Pașcani. În 2008, a construit un abator modern cu finanțare SAPARD. Avastar a obținut certificările EN ISO în 2010 și BRC în 2013, extinzând vânzările internaționale. În 2016, a primit certificarea IFS și a continuat extinderea exporturilor. În prezent, Avastar derulează un amplu proiect de investiții pentru a-și mări capacitatea de producție și procesare.
Selecție Variată: Oferim o gamă largă de produse care să răspundă tuturor preferințelor și nevoilor culinare.
Conținut:
De ce să alegi să cumperi Chef Pack?
Hamburger
Declarație nutrițională – per 100 g produs Valoare energetică : 574 kj/137 kcal; grăsimi:2.04 g din care acizi grași saturați 0.8 g; glucide: 12.52 g din care 0.64 g zaharuri, proteine: 17.19 g; sare: 1.50 g
Ingrediente
Carne vită (64%) , seu vită (9%) ,condiment (ceapă, piper, ghimbir), suc de sfeclă, sare, făină de grâu, acid citric (E316), acetat de sodiu (E262). Poate conține urme de soia și mustar
Fabricat 100%
în România
Avastar este o afacere de familie care a luat ființă în 1994 din dorința de a crea o marcă românească pentru industria cărnii.
Avastar efectuează abatorizarea, tranșarea, ambalarea, depozitarea și distribuția cărnii de vită, porc și oaie.
Calitate
certificată
La Avastar, asigurăm calitatea și siguranța alimentelor printr-un sistem integrat de management și trasabilitate eficientă. Respectăm proceduri stricte în fiecare etapă, de la aprovizionare până la consumatorul final.
FAQ
Dacă efectuezi o comandă în această săptămână, va fi livrată săptămâna viitoare. Predăm curierului coletele in fiecare zi de luni.
Livram in orașele principale și reședințele de județ. Nu livram in zone limitrofe sau in sate.
Produsele sunt livrate în colete sigilate, cu dube frigorifice ( -18 ° C), astfel încât să ajungă la tine în condiții de siguranță alimentară.
Lucrăm cu Frigonet, care ne asigură transportul national printr-o flotă frigorifică diversificată. Produsele sunt livrate în colete sigilate, cu dube frigorifice ( -18 ° C), astfel încât să ajungă la tine în condiții de siguranță alimentară.
Da, Avastar este producatorul direct cu capital 100% romanesc.
Avastar produce anual 20.000 de tone de carne într-o suprafață de producție de 5000 mp, cu ajutorul a 240 de angajați
Avastar este o afacere de familie fondată în 1994 de familia Pleșca în Roșcani, Suceava, Bucovina. Afacerea a pornit cu un abator pentru bovine și porcine și o secție de preparate din carne. În 1996, Avastar a devenit un furnizor important în Suceava și Iași, iar în 2000 a deschis primul magazin în Pașcani. În 2008, a construit un abator modern cu finanțare SAPARD. Avastar a obținut certificările EN ISO în 2010 și BRC în 2013, extinzând vânzările internaționale. În 2016, a primit certificarea IFS și a continuat extinderea exporturilor. În prezent, Avastar derulează un amplu proiect de investiții pentru a-și mări capacitatea de producție și procesare.
Selecție Variată: Oferim o gamă largă de produse care să răspundă tuturor preferințelor și nevoilor culinare.
Suntem unul dintre principalii producători de carne din România. Producem anual peste 20.000 de tone de carne, cu ajutorul unei echipe 240 de angajați.
Copyright © AVA STAR S.R.L. CUI: RO 6500293, Nr. inreg: J22/2589/1994.
Realizat de Justpixel
Suntem unul dintre principalii producători de carne din România. Producem anual peste 20.000 de tone de carne, cu ajutorul unei echipe 240 de angajați.